بعد از شناخت با جریان هیاهو و جور های متعدد جریان همهمه و شناخت با امکانات بازیابی حرارت دراین نوشته ی علمی آموزشی به طرز های جور سازی جریان یکسری فازی میپردازیم که امید واریم برای شما عزیران در ارایه آخر طومار های کارشناسی ارشدو ارایه پروژه های علمی و پژوهشی اثرگذار واقع شود.
درپی به شیوه های گونه سازی جریان چندین فازی میپردازیم:
یک تعریف و تمجید بدیهی از فاز، موقعیت ترمودینامیکی میباشد. برای مثالً هنگامیکه توزیع اندازه وسیعی از ذرات برای مدلسازی جریان گاز-جامد دور از هم وجود دارد، این قابلیت و امکان موجود است که بعضی فازهای جامد را به نمایندگی گروهای از ذرات در حیث گرفت. هرکدام از این فازها میتواند به عهد و پیمان کوچکی از گستره اندازه ذرات که خاصیت نسبتاًً یکسانی از قبیل ضریب درگ مطلوب دارا هستند، مربوط باشد. همینطور تکفاز تلقی کردن دو محدوده فاز ترمودینامیکی برای هدف ها محاسباتی میتواند موءثر باشد.
مثلا در یک راکتور دوغابی (گاز-مایع-جامد) )slurry reactor(، در شرایطی که ذرات جامد به اندازه کافی ریز باشند به گونه ای که از خوی فاز مایع به خیر پیروی نمایند، اینکه ادغام گاز و جامد را تحت عنوان فاز دوغابی به اکانت آورد و یک سیستم سه فاز را به یک سیستم دو فاز گاز-دوغاب تبدیل کرد، اثر گذار میباشد. فازهای محاسباتی میتوانند براساس مشخصه های محلی جریان از قبیل سیال آشفته یا این که غیر چرخشی، انتخاب شوند. قضاوت در رابطه فازهای محاسباتی و درنظر به دست آوردن رژیمهای جریانی ممکن، اکثر زمان ها از پروسه طاقت فرسا اول در تعیین گونه انگیزه میباشد.
یکتوشه که فازها مشخص و معلوم گردند، رژیمهای جریان مربوطه میتوانند گزینش شوند. بسته به اعتنا متبوع و مدل جریان متفرق، مسیرهای مدلسازی متفاوتی میتواند آیتم به کارگیری قرار گیرد. سه مسیر اصلی برای مدلسازی جریان چندفاز متفرق موجود هست:
حجم سیال (محاسبات را در چهارچوب اولری انجام میدهد و برای هر دو فاز، نیروهای سطح مشترک را با فرمولبندی نوینی براساس حجم تدوین مینماید).
اولری-لاگرانژی (چهارچوب اولری برای محاسبات فاز پیوسته و چهارچوب لاگرانژی برای تمام فازهای متفرق استعمال میگردد).
اولری-اولری (چهارچوب اولری برای محاسبات تمام فازها سوای بازنگری صریح سطح مشترک فی مابین فازها انجام میشود).
فلوئنت
درباره این سایت